2024.3.hét

a2bbe6d726fe1109b34074af90f6a020Energiákban és változásokban ez a hét is gazdag lesz. Sokan a saját bőrünkön tapasztalhattuk az elmúlt napokban a Mars belépését a Bak jegyébe. Ez mozgósította a Plútó hatásait is. Elénk hozza azokat a dolgokat, félelmeket, elakadásokat, amelyekkel még dolgunk van. A hétvégén, 21-én a Plútó átlép a Vízöntő jegyébe. Ez mindannyiunk életébe változást hoz. Ez csak tőlünk függ, hogyan éljük meg. Hirtelen egyik pillanatról a másikra érhetnek el minket számunkra jó, vagy rossznak ítélt információk. Néhányan ezzel már az elmúlt napokban és hetekben is szembesültek. Félelmet gerjesztő információk jöttek a megélhetésünkről, kapcsolatainkról, az egészségünkről. Hogy a továbbiakban mit kezdünk ezekkel az információkkal és hogy alakul az életünk, az attól a döntéstől függ, hogy a félelemnek adunk teret, vagy veszünk egy nagy levegőt és elindítjuk a sikereinket, a gyógyulásunkat stb.
14-én a Mars után a Merkúr is átlép a Bak jegyébe. Komoly segítséget kapunk ez által a fontos döntések meghozatalára, a sorsszerű változások elindítására. Azokban az ügyekben is sikert érhetünk el, amelyek eddig félelmet ébresztettek bennünk. A február 5-ig tartó időszakot használjuk ki a szinte lehetetlen ügyeink megoldására.
Hétfőn a Nap együttállásba lép a Plútóval. Megvilágításba kerülnek a mélyről jövő rejtett dolgok, érzések. Találkozhatunk elnyomott érzésekkel és régi kapcsolatokkal.
A Vénusz kvadrátba lép a Neptunusszal, ilyenkor könnyen építhetünk légvárakat. Próbáljuk meg egyensúlyban maradni. Ne pánikoljunk, de ne is burkolózzunk rózsaszín ködbe. Ne döntsünk meggondolatlanul, gondoljunk át mindent jó alaposan.
Pénteken a Merkúr együttállásba lép a Marssal. Hajlamosak leszünk túlpörögni, túl dolgozni magunkat. Feszültséget és indok nélküli összecsapásokat hozhat. Figyeljünk oda a közlekedésben is, ne menjünk bele vérre menő csatákba. Nagyon könnyű ebben az időszakban túlzásokba esni.
20-án 15.07-kor a Nap belép a Vízöntő jegyébe. Új lendületet kapunk. Új dolgok, lehetőségek kerülnek előtérbe. 21-én a Plútó is átlép a Vízöntő jegyébe. Rávilágítást kapunk a Vízöntő jegyében lévő életterületünkön lévő feladatainkra.
Lehet, hogy ezen a héten is olyan dolgok történnek, amelyek összezavarnak, félelmet keltenek, de ezeket tegyük félre. Próbának, lehetőségnek vegyük a dolgokat. Az apró és a nagy csodáknak is most van itt az ideje.
Mindenkinek nagyon jó és eredményes hetet kívánok!
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

This entry was posted in Blog.