2024. 4.hét

5989e1d1988d019f89ab86ec98826b46Érdekes hét előtt állunk. Holnap 21-én 01.50-kor a Plútó elhagyja a Bak jegyét és átlép a Vízöntőbe. Ebben az évben ezen kívül még kétszer vált jegyet. Szeptember 2-án visszalép újra a Bak jegyébe, majd november 19-én újra átlép a Vízöntő jegyébe és hosszú évekre itt marad.
A januári jegyváltás sokunknál sorsszerű változásokat is hoz. Kis ízelítőt kapunk abból, ami a novemberi jegyváltás után várható. Mindenesetre a próbák, feladatok lehet, hogy félelmetes, riadalmat okozó köntösbe vannak burkolva. Figyeljünk oda, hogy ezek információk és nem végleges történések, amelyeknek meg kell adnunk magunkat. Információk arról, hogy az életünk mely területén kell változtatnunk. Nagy valószínűséggel azon az életterületen kapjuk a leckét és várhatunk változásokat, amelyik házunk a Vízöntő jegyében kezdődik, vagy közrefogott. (Akinek elkészítettem az elemzését, nyugodtan írjon rám és igyekszem megnézni, hogy melyik életterületét érinti.)
Ezek az események a nagy többségnél pozitív változásokat hoznak, még ha elsőre nem is úgy tűnik.
23-án 09.50-kor a Vénusz belép a Bak jegyébe és február 16-ig itt marad. Az elmúlt hetek kavarásai, bizonytalanságai a párkapcsolatokban enyhülnek. Ez az időszak kedvez a kapcsolatok megszilárdításának. Legyen ez párkapcsolat, munkakapcsolat, üzleti kapcsolat.
Ha új üzletbe, vállalkozásba fogunk a most útjára indított ügyeink sikeresek lesznek.
A Vénusz és a Szaturnusz szextilje a megbékéléseket, kibéküléseket támogatja. Segíti a gyógyulásokat, rendrakásokat mind lelkiekben, mind a környezetünkben.
A Mars és az Uránusz trigonjának köszönhetően pedig lendületet, erőt kapnak a rendeződések.
Erőt kapunk az ötleteink, lehetőségeink megvalósításához.
A Merkúr szintén trigonba lép az Uránusszal (25-én) és így könnyen átlátjuk a jövőnkkel kapcsolatos dolgainkat. Ezen a héten írjuk le az ötleteinket, meglátásainkat, mert ezek megvalósításához a lehetőséget is megkapjuk.
A Vénusz és a Jupiter is trigonba lép egymással. A kapcsolati és a pénzügyi lehetőségek megsokszorozódnak. Érdemes ezt az időszakot kihasználni és nem halogatni a dolgokat. Néhányunknál az új lehetőségeket, kapcsolatokat egyéb dolgainkat nem lehet a régi alapokra építeni, ezért ne essetek kétségbe, ha összedőlni látszik a régi kapcsolat, munka stb…, mert egy sokkal jobb helyzet jön utána.
27-én az Uránusz befejezi hátráló (retrográd) mozgását és újra előreindul a Bika jegyében.
Váratlan eseményeket hozhat, de mégis a felszabadultság érzését kapjuk. Mindenesetre a pénzügyeid és a kapcsolataid terén tegyél meg minden lehetséges dolgot a rendezésre. A most hozott döntések, változtatások stabilitást hoznak az életünkbe. (Ha van jó ötleted, lehetőséged, ne halogasd!)
A csütörtökön 25-én 18.53-kor létrejövő Telihold hatásaival is számolnunk kell még pénteken is.
Csütörtökön még a Rák energiái befolyásolják a napunkat, így túlságosan érzékenyek lehetünk és az érzelmeink (főleg az eddig elfojtott érzelmek) konfliktusokba vihetnek minket. Nehezen tűrjük a kritikát.
Pénteken az Oroszlán jegyében tartózkodik a Hold, így érzelmeink már erősek lesznek és jól tudjuk uralni azokat. Képesek vagyunk képviselni saját érdekeinket. Ez a nap könnyen hoz tartós és váratlan szerelmeket.
Mindenkinek nagyon jó és szerencsés hetet kívánok! ❤
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

This entry was posted in Blog.