426701361_10226016801674236_3383630919269565509_nTovább éljük az idő rohanását, a párkapcsolatok, a szerelem felélénkülését. A Vénusz és a Mars együttállása a Vízöntő jegyében egészen március 4-ig tart. Az egyéb kapcsolataink is felpezsdülnek. Könnyen megy az ismerkedés, könnyebben alakítunk ki új üzleti és munkakapcsolatokat. Ez a tranzit az anyag formálásának kedvez, így az alkotások, a szellemi termékeink áthozatalának ideje az anyagi síkra. Ezért van az, hogy amire gondolsz, az szinte azonnal megvalósul. Legyen az jó, vagy rossz.
Az idő rohanása még szembe tűnőbb lesz. Együtt áll a Mars is a Plútóval, majd a héten a Vénusz is együttállásba lép a Plútóval. Kicsit fülledtebb energiákat hoz. Szó szerint. Sokszor érezhetjük azt, hogy meggyulladunk, melegünk van, mintha belülről fűtenének. Célszerű több folyadékot fogyasztani.
Igyekezzük lekötni az energiáinkat. Kedden a Mars is belép a Vízöntő jegyébe. Ez szinte mindenkit felráz a punnyadásból. Új lehetőségek, utak nyílnak meg előttünk. Használjuk ki ezeket a lehetőségeket és indítsuk útjára azokat a dolgokat, amik eddig lehetetlennek tűntek.
Pénteken a Vénusz is átlép a Vízöntő jegyébe. Ez fokozza a tervezést, a jó meglátásokat. Olyan vágyakat, terveket, ötleteket hoz ez az időszak, amelyekre eddig nem is mertünk gondolni, lehetetlennek tűnt. Most viszont megkapjuk az útleírást, a megoldásokat is. (március 11-ig tart)
Nehézségeink lehetnek a döntéshozatallal. Mindenesetre nem szabad most halogatni semmit, de mégis jól át kell gondolni a döntéseinket, mert a túlzott vakmerőség visszaüthet. Ilyenkor könnyebben áthágjuk a szabályokat. (Azért figyeljetek a közlekedésben, mert fokozott rendőri ellenőrzés van az utakon. )
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

This entry was posted in Blog.