2024. 5.hét

202412Az elmúlt időszak után kicsit felszabadultabbnak érezhetjük magunkat. A mai napon (01.27-én) az Uránusz újra előre indul a Bika jegyében, befejezi retrográd mozgását. Ez a váratlanul, szinte a semmiből előtörő változásokat, lehetőségeket hozza. A korlátozó gondolkodásotokat most dobjátok a sarokba. A Jupiter és az Uránusz is a Bika jegyében halad előre, ami a pénzügyeink rendezésében is nagy segítséget hoz. Akár még a szerencsejátékban is nyereményre tehetünk szert. Mindenesetre figyeljük a saját hitrendszerünket, mert aminek nagy energiát adunk, annak most a szerencsés nyertesei lehetünk. 30-án a Merkúr szextilbe lép a Neptunusszal. Megérzéseink és képzelőerőnk felerősödik. Ugyanakkor a Hold és a Neptunusz szembenállása kis zavart hozhat az önbecsülésünkben és ezáltal a kommunikációban. Úgy érezhetjük, hogy mindenki minket akar bántani, félreértések és problémák adódhatnak. Vigyázzunk az alkohollal és a tudatmódosító szerekkel.
31-én a Hold és a Vénusz támogató kapcsolata, együttállása segíti az életünket, döntéseinket. Segít ez a fényszög a felismeréseinkben, kapcsolataink alakításában. Használd ki a napot, ha teheted aktív kikapcsolódásra.
Az Uránusz trigonba lép a Merkúrral és a Marssal. Hallgassunk a megérzéseinkre, most nem fognak becsapni. Izgalmas napokat tölthetünk el, ha sikerül kilépnünk a mindennapi rutinból, megszokásból.
Erős késztetést érzünk arra hogy megszabaduljunk a korlátozásoktól.
Az egész hetünkre a csökkenő Hold energiája lesz hatással. Használjuk ki tisztulásra, elengedésre, testi-lelki gyógyulásra.
1-én a Hold kvadrátja a Marssal és a Merkúrral előhozza a türelmetlenségünket, veszekedéseket gerjeszthetünk. A Hold szintén kvadrátba lép a Merkúrral, ami a félreértéseknek kedvez. Így a Hold kvadrátja ezzel a két bolygóval elég szépen megzavarhatja a napunkat. Próbáljuk megőrizni a józanságunkat és a türelmünket.
2-án a Jupiter szembenállásba kerül a Holddal, így nehezen fogjuk viselni, ha bárki bele akar szólni a dolgainkba. Könnyebbséget a Nap és a Jupiter kvadrátja hoz. Ennél a fényszögnél a legnehezebb helyzetből is megtaláljuk a kiutat. Viszont, ha túlságosan önfejűek vagyunk, könnyen nem várt jogi ügyekben találhatjuk magunkat.
A Merkúr és a Plútó együttállása (02.02-02.08) összekapcsolja a testet és a szellemet. Mély belső meglátásokat hoz, ezáltal mindenki úgy érezheti, hogy nála van a bölcsek köve, így összetűzéseket hozhat. Viszont ebben az időszakban mégis könnyebbek a mélyreható, átalakító beszélgetések. Ha a lelkünket kell helyre tenni, akkor most forduljunk segítségért a megfelelő helyre, mert a saját mélységeink feltárásának is itt az ideje. Olyan elakadásainkat is felszínre hozhatjuk, megoldhatjuk, amikhez eddig nem volt bátorságunk. Bármennyire is egyszerűbbnek tűnik elfojtani a fájdalmainkat, félelmeinket, most ezek a felszínre törnek. Menjünk elébe és mi magunk oldjuk meg, kezeljük azokat, ha kell kérjünk segítséget.
Mindenkinek nagyon jó és eredményes hetet kívánok!
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

This entry was posted in Blog.