2024. 06 hét

424747779_10225977843780313_6207695882151094459_nEbben a hónapban szinte minden bolygó a Plútó segítségére lesz. A Plútó és a Nap mellett hétfőn reggel a Merkúr is a Vízöntőbe lép. Rálátunk majd a rejtett dolgokra is. A vizsgázóknak nagyon jó hete lesz. Ha elengedik magukat és nem görcsölnek rá a vizsgákra, akkor szinte a semmiből megkapják minden kérdésre a választ. A Merkúr és a Plútó együttállása mélyből feljövő emlékeket, érzéseket hoz. Vágyat érzünk majd a teljes változásra. Azt érezhetjük, hogy teljesen le kell rombolni magunk körül mindent, hogy újat építsünk. Biztonságosabbnak tűnik elfojtani a sérelmeinket, fájdalmainkat, de ne tegyük, mert ez megbosszulja magát.
Szerdán a Merkúr kvadrátba lép a Bika jegyében lévő Jupiterrel. Jól gondoljunk át mindent, nem kell elsietnünk semmit. Ennél a fényszögnél az érzelem kerül szembe az értelemmel. Hajlamosak lehetünk olyan dolgokba fogni, amelyek meghaladják a képességeinket. Ha így is van, akkor ne engedjük, hogy elvegyék a kedvünket, csináljuk végig. Legyünk a „süket békák”, akik nem hallják az ellendrukkereket. Ez a hatás hajlamosít a nagyképűségre is.
Ugyanezen a napon a Mars is együttállásba lép a Plútóval. Lendületet kapnak az univerzum energiái, hozzáférést kapunk ezekhez az energiákhoz. A zavart egy kicsit enyhíteni fogja a Vénusz szextilje a Szaturnusszal a karma bolygójával. Ilyenkor jól mennek a dolgaink. Kedvez az időszak a kreatív, kézműves munkáknak. A munkahelyi, üzleti dolgainkat könnyen rendezhetjük.
Szaturnusz itt tényleg a kapu őre lesz! Aminek lejárt az ideje, azt nem engedi tovább, de ez nem jelent rosszat. Sőt, ami minőségi, stabil és tartalmas azt engedi tovább. Átmeneti ragaszkodásunk okozhat rossz érzést. Gyógyulást is hoz ez az időszak, figyeljük meg magunkat, hogy esetleg miért ragaszkodunk bizonyos betegségekhez, elváltozásokhoz. (Ne hazudjunk magunknak)
A Szaturnusz most erősíti a tisztánlátást.
Hétvégén a Vénusz is együttállásba lép a Marssal. (Együttállás a Plútóval is.) Kicsit felkavarja az állóvizet a kapcsolatok terén. Nagyobb a valószínűsége, hogy egy álomvilág felé csúszunk el, nem a valóságot látjuk a partnerünkről. Kedvez ez az időszak a szellemi termetés fizikai szintre lehozatalának. A festészetben, szobrászatban, építészetben, képzőművészetben nagy dolgok születhetnek, ami kimeríti az erőtartalékokat, de örömet hoznak.
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.

This entry was posted in Blog.